Expres

Deputat PSD exclus în urma unui scandal sexual

Deputat PSD exclus în urma unui scandal sexual

PSD a decis excluderea lui Aurel Bălășoiu, anunțând că va vota și ridicarea imunității parlamentare. Potrivit unor surse „Adevărul”, deputatul de Argeș a fost surprins în situații compromițătoare cu un minor.

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. PSD nu tolerează în niciun fel încălcare a legii, a demnității umane și a moralei creștine”, au anunțat social-democrații sâmbătă seară.

Formațiunea a mai subliniat că „se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat”, explicând că, „în caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare”.

Potrivit informațiilor de pe pagina Camerei Deputaților, Aurel Bălășoiu este deputat de Argeș, la primul mandat în Parlamentul României.

Deputatul ocupă și funcția de primar în Șerbănești, comuna Rociu din județul Argeș, potrivit paginii administrației locale.

Din 1991, până în 2004, a fost secretar al Consiliului Local, iar între anii 1981-1991, deputatul a ocupat funcția de contabil.

Potrivit informațiilor de pe pagina Camerei Deputaților, Aurel Bălășoiu a urmat Facultatea de Teologie a Universității Pitești, dar și Facultatea de Drept a Universității București.

Chestionat de jurnaliștii publicației Gândul, Aurel Bălășoiu a respins acuzațiile, afirmând că nu recunoaște astfel de acte. 

„Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc!”, este răspunsul dat de parlamentar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare