Expres

BRAȘOV. Controale în oraș, de ieri dimineață până după miezul nopții

  • controale covid_293974.png

Polițiștii au desfășurat noi controale, ieri, în municipiul Brașov, atât pe linie antiCOVID-19, cât și pentru asigurarea ordinii publice și pentru asigurarea siguranței rutiere. Acțiunile, la care au participat și polițiști locali, au avut loc în intervalele orare 10.00-14.00, 20.00-24.00 și 00.00-02.00.

„Polițiștii au acționat în zona centrelor comerciale, a piețelor, stațiilor de transport în comun, în zonele cu flux mare de persoane, în incinta sălilor de jocuri de noroc, a cluburilor și restaurantelor din municipiul Brașov în vederea verificării respectării normelor de protecție sanitară și a celor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au legitimat 95 de persoane, au verificat 28 societăți comerciale și 26 de autovehicule”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, dintre care 30 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, 5 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, 4 pentru nerespectarea normelor legale prevăzute de Legea nr. 61/1991 și o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

De asemenea, polițiștii brașoveni au identificat o societate comercială, respectiv o sală cu destinația jocuri de noroc, care nu respecta prevederile legale în vigoare, prin aceea că funcționa în afara programului orar 05.00-22.00.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 10.760 lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button