Expres

BRAȘOV. Controale de amploare în Racoș, inclusiv în magazine

  • politie_32.jpg

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au desfășurat ieri o acțiune cu efective mărite pe raza localității Racoș, din județul Brașov.
Acțiunea a avut loc pe linie antiCOVID-19, precum și pentru verificarea respectării normelor legale prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În urma acestor controale, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, 9 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și o sancțiune pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii brașoveni au verificat 36 autovehicule, fiind reținut un permis de conducere. De asemenea, pe linie economică au fost confiscați 690 lei de la două societăți comerciale, în vederea continuării verificărilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button