Coronavirus

BRAȘOV. Acțiuni cu efective mărite, după lăsarea serii, în zona centrelor comerciale

 

Polițiștii brașoveni au desfășurat ieri, între orele 17.00 și 24.00, o acțiune de control, cu efective mărite, pe raza municipiului, atât pe linie antiCOVID, cât și pentru a se asigura că sunt respectate prevederile Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap și O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. La activități au participat și polițiști locali.

Echipajele au acționat în zona centrelor comerciale pentru verificarea respectării normelor de protecție sanitară și a celor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, identificarea conducătorilor auto care parchează fără drept autovehiculele pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități și au fost organizate filtre rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au legitimat 83 de persoane, au verificat 39 societăți comerciale și 52 de autovehicule.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 11 sancțiuni contravenționale aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 2 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare, 7 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare și 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 8.800 lei”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button