Politic

BRAȘOV. S-A VOTAT. Cine e înlocuitorul de drept al primarului?!…

 

După o sumedenie de contre între consilierii PNL și PSD, de-o parte, și cei de la USR, de cealaltă, s-a votat, în cele din urmă, în ședința CL de azi, nu în secret așa cum s-a dorit într-o primă fază, asupra primelor două puncte, de mare interes – politic, am zice, aflate pe ordinea de zi, respectiv:

„1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local nr. 524 din 06 noiembrie 2020, privind aprobarea numărului, denumirea şi componenţa comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Braşov, republicată.

Iniţiator: consilieri locali. 

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 527 din 06 noiembrie 2020 privind desemnarea viceprimarului ca înlocuitorul de drept al primarului.

Iniţiator: consilieri locali”. 

Ambele proiecte au trecut la vot cu „scorul” de 15-11.

Prin urmare, viceprimarul Sebastian Rusu (PNL) a făcut rocada cu Flavia Boghiu (USR), preluând atribuțiile primarului Allen Coliban când acesta va fi în concediu, de odihnă sau medical.

Flavia Boghiu i-a urat sănătate lui Coliban, dar și multă putere de muncă, iar primarul a precizat că, de când este în funcție, n-a fost niciodată în concediu medical, iar zilele de concediu de odihnă avute au fost puține…  

CITEȘTE ȘI: Primăria BRAȘOV, un nou eșec în fața P&P / Solicitarea consilierului local Pamela Diaconu

BRAȘOV. CE COSTURI! Prețul gazului dă frisoane în Primărie…

BRAȘOV. Muncitori concediați de la RIAL, în pragul sărbătorilor de iarnă…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button