Expres

Dr. Beatrice Mahler, despre cauza morții lui Benone Sinulescu

 

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, dr. Beatrice Mahler, a oferit detalii, la România TV, despre boala care i-a luat viața lui Benone Sinulescu, pneumonia de aspirație (detalii A MURIT Benone Sinulescu!)

Pneumonia de aspirație este o formă foarte severă de pneumonie în care o parte din conținutul stomacului ajunge în plămân și arde plămânul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistență important și cu risc de deces mare. O astfel de afecțiune nu se tratează acasă, căci asta a făcut, de fapt, regretatul cântăreț, refuzând internarea. Sunt forme de pneumonie de aspirație care se vindecă și forme care chiar dacă sunt internate nu reușesc să depășească acest moment. Este foarte important ca intervenția să se facă prompt în astfel de situaţii. Pneumoniile de aspirație pot fi întâlnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afecțiuni neurologice. Este o pneumonie care evoluează sever și șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu”, a explicat dr. Beatrice Mahler.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button