Sport

FC BRAȘOV. Ilie Stan l-a trimis pe Vlad Mihalcea la… BISERICĂ! El crede că „în curând vom avea alături de noi și suporterii”!

 

La finele meciului de la Timișoara, cu Ripensia, încheiat 1-1 în etapa a 4-a a Ligii 2 la fotbal – FC Brașov, rezultat pozitiv la Timişoara. Urmează derby-ul din Cupa României cu SR Braşov, Ilie Stan, antrenorul echipei FC Brașov, l-a luat în colimator pe Vlad Mihalcea pentru ratarea uriașă din minutul 86.

„În opinia mea, am pierdut trei puncte. Este inadmisibil ca un jucător care, nu că dau în jucător – Doamne ferește!… Dar ne gândim apoi de ce la 23 de ani, după ce la 17 ani ai fost la Steaua București (n.r. FCSB), nu poți să te impui. După 6 ani de zile nu reușești să bagi o minge în poartă la 2 metri. Este ceva inadmisibil! I-am zis acum: «Du-te, bă, băiatule, la biserică!». Nu se poate cu poarta goală să ratezi. Ce mai vorbim despre fotbal?… Fotbalul nu înseamnă numai alergare, haideți să ne pregătim fizic, să alergăm, dar înseamnă și inteligență, înseamnă și minte. Sunt foarte mulți jucători veniți de la Divizia C, care n-au făcut efortul pe care îl fac acum. Dar nu au făcut nici din punct de vedere tactic ce le cer. Pentru asta trebuie să avem răbdare, pentru că sunt jucători buni, care trebuie să joace sub presiune. Fotbalul fără presiune nu se poate. N-ai cum să n-ai performanță la fotbal. Când știu să joc sub presiune, când pot să alerg, când sunt și puțin inteligent, fac diferența”, a declarat Ilie Stan la finele confruntării, potrivit liga2.prosport.ro.

„Iliesta” a vorbit, apoi, despre proiectul de 3 ani de zile pe care susține că-l are la FC Brașov. Misiunea sa, potrivit sursei citate, este „să construim, să facem o echipă puternică, să-i modelez după mine pe băieți: agresivi, cu circulație bună, ofensivi. E greu. E nevoie de răbdare, e nevoie de stres, e nevoie de multe lucruri. Pentru că suntem un oraș mare și eu cred că, în curând, vom avea lângă noi suporterii și vom face o performanță istorică, în sensul că această echipă merită în Liga 1. Dar, deocamdată, construim-construim-construim. O să avem timp să facem și noi un proiect, exact așa după sufletul suporterilor din Brașov”.

În afară de meciul Ripensia – FC Brașov, în etapa a 4-a a Ligii 2 la fotbal s-au mai jucat partidele: Metaloglobus – Hermannstadt 1-1; Unirea Dej – Șelimbăr 3-0; Dacia Unirea Brăila – Astra Giurgiu 1-1; Unirea Constanța – Poli Timișoara 0-2; Dunărea Călărași – FC Buzău 0-3; Poli Iași – Universitatea Cluj 2-0; Viitorul Tg. Jiu – Petrolul Ploiești 0-3; Unirea Slobozia – CSA Steaua 1-1.

Luni, de la ora 16.30, se joacă ultimul meci al rundei, Csikszereda – Concordia Chiajna. 

Trei echipe conduc în clasament, în momentul de față, cu câte 10 puncte acumulate, Unirea Slobozia, CSA Steaua și FC Hermannstadt. FC Brașov ocupă locul 14, din 20 de combatante, cu 3 puncte și ungolaveraj 3-9.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button