Politic

Va trece MOȚIUNEA DE CENZURĂ împotriva Guvernului Cîțu?!… CALCULE

 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că „este posibil ca marţi să treacă moţiunea de cenzură”, împotriva Guvernului Cîțu, după ce aceasta a fost depusă în cursul săptămânii trecute – PICĂ GUVERNUL CÎȚU?! Moțiune de cenzură depusă de PSD… „De veghe în lanul cu lavandă”.

„Noi avem o posibilă singură lipsă – un deputat care are o boală incurabilă într-o fază foarte avansată – dar şi el încearcă să ajungă la vot. Am înţeles de la colegii de la AUR că sunt cu toţii prezenţi. Categoric, deja au anunţat cei neafiliaţi că vor susţine moţiunea, vor fi voturi şi de la grupul minorităţilor şi ne mai trebuie  voturi din zona actuală a acestei puteri. Ţinând cont că 70% dintre români consideră că suntem într-o direcţie greşită, sunt ferm convins că există şi parlamentari din actuala putere care consideră că suntem în direcţia greşită şi sperăm să voteze această moţiune. Poate domnul Orban (în competiție cu Cîțu pentru șefia PNL – n.r.) ne face o surpriză şi îndeamnă anumiţi colegi să voteze această moţiune, nu neapărat ţinând cont de lupta lor politică internă. Poate face un act patriotic şi scapă această ţară de…”, a declarat Marcel Ciolacu, el susținând că Florin Cîțu este protejat de președintele României, Klaus Iohannis.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button