Sport

Fanii SR Brașov, PROTEST la Primărie!

 

Câteva zeci de suporteri ai echipei SR Brașov, care evoluează în Liga 3, au protestat în această după-amiază în fața Primăriei.

Aceștia susțin că oficialitățile nu le-au prezentat, în scris, modul în care va fi angrenată gruparea SR Brașov în noul proiect FC Brașov, cu reprezentare clară în organigramă, dezicându-se de comunicatul transmis ieri de mass-media – ACS SR BRAȘOV, INCLUSĂ ÎN NOUL FC BRAȘOV. Organigrama echipei ce va activa în Liga 2…

„Dorim și sperăm să primim în același timp și răspunsurile pe care le-am cerut Primăriei: să ne facă invitația oficială și prezentarea proiectului lor. Solicitarea noastră este deja înaintată primarului, în scris, de marți seara. Momentan, nimic. Suporterii «stegari» vor să vadă totul pe hârtie și asumat, sunt sătui de vorbe goale și negocieri fără urmări legale. Ceea ce se face acum nu este corect nici față de «stegari», nici față de fotbal în general. Noi nu am cerut să aterizăm în Liga 2, o puteam face demult cu Angelescu, din 2018. Nici să trăim doar din bani publici. În același timp, nu este corect nici să avem concurență neloială între un club finanțat exclusiv prin eforturi private ale brașovenilor și un club bugetat integral de autoritățile locale. Doar din orgoliu sau alte interese”, este punctul de vedere al organizatorilor protestului.

La rândul său, primarul Allen Coliban a spus, în discuția avută cu suporterii „stegari”, că dorește ca Brașovul să aibă echipă în Liga 2.

Opinia lui Dinu Țurcanu, președintele SR Brașov, pe această temă, AICI: BRAȘOV. Campanie furibundă împotriva SR-ului?! Ce a spus președintele Dinu Țurcanu…

Se știe, proiectul „new” FC Brașov în Liga 2 începe să prindă contur. DETALII: 

FC BRAȘOV. CE SURPRIZĂ! Președinte va fi… (foto 2) / COMPONENȚA staff-ului tehnic

FC BRAȘOV. Ce a declarat antrenorul principal Ilie Stan?!… PROMOVARE

FC BRAȘOV. RECORD cu Bogdan Stelea…

Foto: Liga Suporterilor Stegari


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button