112

BRAȘOV. Șofer băut, accident în toiul nopții, pe DN 10

 

Un bărbat de 27 de ani a făcut accident, pe DN 10, în condițiile în care șofa în stare de ebrietate.

„La data de 8 iunie 2021, în jurul orei 00.15, un bărbat, în vârstă de 27 ani, care conducea un autovehicul pe DN 10, pe raza localității Prejmer din județul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un pod și un arbore. În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,72 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button