Delicte

Update. BRAȘOV. Noi informații despre PERCHEZIȚIILE de astăzi! Proxenetism, trafic de minori, de cocaină, de amfetamină…

 

Polițiștii de combatere a criminalității organizate Brașov au desfășurat astăzi 14 percheziții domiciliare, în două dosare penale vizând comiterea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism, trafic de droguri de mare risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive – toate infracțiuni din sfera criminalității organizate.
Anchetatorii au identificat persoane care ar fi făcut trafic de cocaină și amfetamină. Un gram de drog s-ar fi vândut la prețuri între 300 și 500 de lei. Vânzarea se făcea în județul Brașov (ex: municipiul Brașov, Feldioara). Unii suspecți vindeau doar cunoscuților și oamenilor de încredere, alții încercau să racoleze cât mai mulți clienți, potrivit BCCO Brașov.
Cât privește traficul de minori, au fost identificate două victime, respectiv două fete de 15 și 17 ani, racolate prin metoda „lover boy”. După ce au fost determinate să se îndrăgostească, au fost obligate, prin violență, să se prostitueze, una dintre ele ar fi fost chiar bătută. Clienții erau racolați prin anunțuri pe diferite site-uri.

Cât privește traficul de minori, au fost identificate două victime, respectiv două fete de 15 și 17 ani, racolate prin metoda „lover boy”. După ce au fost determinate să se îndrăgostească, iar după ce le obțineau încrederea, suspecții le obligau să se prostitueze, una dintre ele ar fi fost chiar bătută. Clienții erau racolați prin anunțuri pe diferite site-uri.

 

VEZI ȘI:

ULTIMA ORĂ. BRAȘOV. Percheziții într-un dosar de trafic de minori, trafic de droguri și proxenetism! Cine se numără printre suspecți!

Descinderi, inclusiv la BRAȘOV, și într-un caz de înșelăciune și fals

Și la BRAȘOV… Percheziții într-un dosar de trafic de droguri și operațiuni cu produse psihoactive

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button