Coronavirus

CORONAVIRUS. Dr. Emilian Imbri: „Fenomenul e un pic sub control și nu se datorează doar vaccinării”

 

Într-o intervenție la un post de televiziune, expertul în sănătate publică, Emilian Imbri, a comentat intrarea în vigoare a măsurilor de relaxare susținând că fenomenul este sub control.

„Eu nu sunt un sceptic, dar am niște mici rețineri că, ferească Dumnezeu!, de cei care se vor îmbolnăvi poate, poate și vor spune „din cauză că ne-a spus premierul să ieșim fără mască, pentru că noi n-am fi ieșit altfel. Sunt și cârcotași în România. Nu, nu va fi așa. Fenomenul e un pic sub control și nu se datorează doar vaccinării. Sunt 120.000 vaccinați azi din care 50.000 cu prima doză. Haideți să luăm în calcul 50.000 de vaccinați azi, că restul sunt obligatoriu să vină la a doua doză și nimeni n-o să lipsească de la a doua doză. Și 50.000 e bine. Când vom ajunge la 7 – 8 milioane, atunci România se va situa cam la 60% din populație (vaccinată) și specialiștii vor putea spune că deja suntem asigurați dintr-un punct de vedere. Eu sunt bucuros că oamenii au ieșit. Eu vă spun că așa ieșeau și acum câteva săptămâni, dar cu teamă să nu-i prindă, să nu-i filmeze, să nu-i amendeze. Mai puțin cu amenda… Azi au ieșit fără teamă – asta e singura deosebire. E un semn bun, dar nu trebuie privit cu bucuria învingătorului. Nu am învins și, indiferent ce se spune, depinde foarte mult și de cât de drăgălaș e virusul ăsta în continuare și cât ne lasă o pauză”, a declarat dr. Imbri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button