Delicte

ULTIMA ORĂ. BRAȘOV – Buzău. Percheziții la firme care ar fi vândut piese auto contrafăcute

 

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează percheziții domiciliare și controale economice, astăzi, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare comercializarea de piese auto contrafăcute.

Perchezițiile se desfășoară pe raza județelor Brașov și Buzău, la sediul social și punctele de lucru ale două societăți comerciale.

„Acțiunile se vor desfășura în patru locații, în urma acestora urmând a fi identificate și ridicate mijloace de probă, respectiv piese auto contrafăcute, documente de proveniență, medii de stocare, totodată efectuându-se toate activitățile procedurale ce se impun, pentru stabilirea situației de fapt.
Polițiștii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov în vederea audierii”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și al polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

Foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button