Lifestyle

Mirela Vaida atacată în timpul emisiunii Acces Direct

 

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, de o femeie dezbrăcată care a intrat în platoul de televiziune.
Femeia a aruncat cu un bolovan spre Mirela Vaida, în timp ce striga: „Dă-mi banii”.

Panicați, producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa. Imediat după reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată şi că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.
„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Serban și care îmi spune «vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor». Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Vaida.

Prezentatoarea a declarat că a plâns mult după ce a plecat de la emisiune și a promis să revină cu noutăți despre incident, imediat ce va avea detalii de la Poliție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button