Sport

BRAȘOV. Management nou la Corona! ANUNȚUL primarului Coliban…

 

După ce inițiativa sa de desființare a secției de fotbal seniori a CSM Corona Brașov a fost respinsă de votul PNL – PSD din Consiliul Local (BRAȘOV. Echipa de fotbal seniori Corona REZISTĂ! Consiliul Local A RESPINS propunerea de desființare! & BRAȘOV. Coliban, învins de PSD și PNL! Cât consumă echipa de fotbal seniori Corona, care nu are drept de promovare în Liga 1, într-un an?… ), primarul Allen Coliban a anunțat că, de săptămâna viitoare, gruparea sportivă susținută din bani publici va avea un management nou. 

El a punctat că se va efectua o ajustare a bugetelor, iar „hemoragia fondurilor publice către fotbaliști care nu joacă se va opri”.

Coliban a mai spus că secția de fotbal seniori a Coronei nu are nici menire, nici viitor, întrucât nu beneficiază de aportul suporterilor. Apoi, a completat că menirea Primăriei în privința „sportului rege” este să investească în infrastructură și în centrele de copii și juniori.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button