112

BRAȘOV. Vârstnică transportată la spital după ce a fost victima unei tâlhării

Suspectul principal a fost arestat preventiv

 

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru „tâlhărie”, infracțiune a cărei victimă a fost o femeie de 72 de ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, victima a fost agresată fizic de un bărbat, alaltăieri, în jurul orei 11.00, apoi i-ar fi fost sustrase bunurile pe care le avea asupra sa.

După tâlhărie, brașoveanca a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat autorul faptei, acesta fiind un tânăr, în vârstă de 20 ani din județul Covasna, ulterior, acesta a fost depistat de către polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov pe raza de competență. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că, la momentul săvârșirii faptei, tânărul în cauză, ar fi fost însoțit de către o altă persoană de sex masculin, identificată ca fiind un tânăr, în vârstă de 13 ani. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul în vârstă de 20 ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Ieri, instanța a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de inculpat. Cercetările în caz continuă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button