Delicte

BRAȘOV. Preotul acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului rămâne în AREST PREVENTIV

 

Preotul de la Parohia Ormeniș rămâne în arest preventiv, fiind acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. El este acuzat că a accidentat mortal un pieton, în seara de 27 decembrie 2020, pe DN 13, în Feldioara, după care a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști.

Inculpatul în vârstă de 37 de ani a lovit cu mașina un bărbat de 31 de ani, care ar fi fost în stare de ebrietate – conform martorilor.

Pe 30 decembrie 2020, Judecătoria Brașov a dispus arestarea preventivă a preotului, pe o perioadă de 30 de zile, dar inculpatul a formulat contestație, care a fost soluționată astăzi, la Tribunalul Brașov.

„În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b rap. la art. 204 Cod procedură penală respinge contestaţia formulată de către inculpatul POSTOLEA VLAD, împotriva încheierii nr. 205 din data de 30.12.2020, pronunţată în dosarul nr. 25369/197/2020 al Judecătoriei Braşov, pe care o menţine. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă inculpatul la plata a 100 lei cu titlu de cheltuielile judiciare avansate de stat, onorariul parţial al avocatului din oficiu în sumă de 157 lei urmând a fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 04.01.2021.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 2/2021 04.01.2021”, se arată în soluția de astăzi a Tribunalului Brașov.

VEZI ȘI:

BRAȘOV. Preotul care a accidentat mortal un pieton, pe DN 13, află mâine dacă rămâne în arest preventiv

BRAȘOV. Preotul acuzat că a părăsit locul accidentului mortal de pe DN 13, ARESTAT PREVENTIV / Ce urmează

Update. BRAȘOV. Preotul acuzat că a părăsit locul accidentului mortal de pe DN 13 a fost reținut

Update. BRAȘOV. A fost PRINS șoferul care a fugit după ce a ucis un pieton pe DN 13 / Este… preot / Reacția oamenilor

BRAȘOV. Șofer CĂUTAT după ce a accidentat MORTAL un om, pe DN 13!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button