Sport

BRAŞOV. Corona, scor „de maidan” cu CSU Bacău

 

Pentru Corona Braşov sezonul pe care îl va petrece în Divizia A la handbal feminin, unde a ajuns după nefericitul episod „laser”, va fi doar o plimbare prin parc.

După 29-21, ieri, cu echipa secundă a clubului Dunărea Brăila, astăzi Corona a dispus cu 40-15 de CSU Bacău, după un meci fără istoric.

A. Gogîrlă – 8 g, Iordachi şi Berbece – câte 5 g, Terzic – 4 g, Păcurariu, Darie şi Smbatian – câte 3 4, Bărăbaş, Bujor şi Munteanu – câte 2 g, Soreanu, Lăcătuş şi Olaru 1 – câte 1 g.

„Pot spune că cel mai tare mă bucur de faptul că avem o echipă echilibrată, că marcăm de pe toate posturile şi sunt convinsă că va fi din ce în ce mai bine atunci când vom avea şi mai multă omogenitate. Despre meci nu sunt multe de spus, pentru că fetele l-au controlat de la un capăt la altul şi au urmat mereu indicaţiile pe care le-am dat noi de pe margine. Le felicit, suntem mândri de ele şi de modul în care s-au prezentat la acest start de campionat. Ne era tuturor dor de handbal şi ne-am bucurat să simţim din nou competiţia”, a declarat antrenoarea Simona Gogârlă.

Următorul turneu al Diviziei A la handbal feminin va avea loc în luna februarie 2021.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button