Coronavirus

Când se REDESCHID piețele?! Klaus Iohannis a făcut anunțul…

 

„În ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate zilnic (cu coronavirus – n.r.) a scăzut semnificativ. E adevărat ca s-a testat un pic mai puțin de sărbători, dar scăderea e clară… Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte. Scăderea e o realitate în Europa. Am discutat cu experții și specialiștii și am decis ca de la sfârșitul acestei săptămâni să fie redeschide piețele”, a anunțat, astăzi, Klaus Iohannis, președintele României, aflat într-o vizită în Bacău.

Activitatea în piețele agroalimentare care funcționau în spații închise a fost interzisă la începutul lunii noiembrie, după ce specialiștii au constatat că sunt focare de infecție cu Covid-19.

Multe dintre piețe au fost redeschise după ce au fost scoși pereții modulari sau de sticlă, acolo unde s-a putut. Alte piețe și-au mutat activitatea în aer liber, spre nemulțumirea vânzătorilor, înghețați, și la propriu, și la figurat.

Se știe, duminică, 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare…

 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button