Delicte

BRAȘOV. La volanul unei autoutilitare, cu permis falsificat / Alte dosare penale

 

Un bărbat de 42 de ani este cercetat penal de polițiștii rutieri brașoveni, după ce le-ar fi prezentat pentru control un permis de conducere falsificat. El șofa o autoutilitară, duminică dimineață, când a fost oprit pe DJ 103B.

„Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele personale, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile maghiare, cu privire la care există suspiciunea că ar fi falsificat.
Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”.

Tot ieri, în jurul orelor 10.30, agenți ai Secției 3 Poliție Rurală Voila au oprit în trafic un tânăr de 29 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Veneția de Sus, ce s-a dovedit a fi neînmatriculat, având aplicate plăcuțele altuia. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Aproximativ o oră mai târziu, polițiștii de la aceeași secție au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani care șofa un autoturism fără plăcuțe. Ulterior, cadrele de poliție au stabilit că bărbatul nu deține permis și că autovehiculul nu este înmatriculat.

În jurul orelor 16.30, agenții Secției 3 Poliție Rurală Voila au oprit pentru control un bărbat de 53 ani care șofa băut, etilotestul indicând 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În fine, un tânăr de 22 de ani este cercetat de polițiștii de la secția menționată, după ce a condus o motocicletă, pe raza localității Recea, deși nu deține permis, iar vehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button