Expres

BRAȘOV. Jean Paler, internat la Spitalul Tractorul: „Îmi fac nevoile într-o găleată”

 

Actorul de comedie Jean Paler (67 de ani) a fost internat miercuri la Brașov, după ce a acuzat probleme cardiace. Conform protocolului, a fost testat de coronavirus și izolat la Spitalul „Tractorul”, în așteptarea rezultatului.

Actorul le-a povestit celor de la „Click!”despre condițiile din această unitate sanitară, unde stă singur într-un salon: „Sunt de ieri la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu există condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea”. 

Nici de toaletă nu beneficiază: „Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar”. Îndrăgitul actor a ajuns la acest spital din cauza unor probleme cardiace: „Am venit la spital pentru inimă și ce mă supără și m-am trezit izolat și cu test COVID-19. Inima au lăsat-o pe plan secund. D-abia fac câțiva pași și obosesc”.

Artistul are serioase probleme cardiace. În 2012, a suferit, tot la Brașov, un infarct. Ca să-i salveze viața, medicii Spitalului Județean Brașov i-au montat trei stenturi. Iar anul trecut, după ce a leșinat pe stradă, Jean Paler a fost internat la Spitalul Fundeni din Capitală, unde i s-a montat un aparat electronic care reglează ritmul inimii.

Artistul are o pensie de doar 940 de lei, iar la începutul pandemiei a fost supărat pe autorități din cauza regulilor impuse pentru cei peste 65 de ani, mai notează „Click!”.

Sursa foto: Click!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare