Lifestyle

Andreea Bănică, decizie privind întoarcerea fetiței sale la școală

  • andreea banica 2_283357.png
  • andreea banica_283356.png
 

Andreea Bănică a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a mărturisit fanilor că a decis să nu-și trimită fiica la școală, pentru a nu risca să se îmbolnăvească de COVID-19. Cântăreața a ales ca Sofia să facă online cursurile.

„Am decis să nu îmi trimit prințesă la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat, trăim vremuri pe care nu îmi imaginăm vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru”, a scris Andreea Bănică pe contul de socializare.

„Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid 19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede, și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere!”, a adăugat artista.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button