Sport

Brașoveanul Laszlo Balint, DEDICAȚIE EMOȚIONANTĂ după ce a promovat-o pe UTA Arad în Liga 1…

 

Fostul „stegar” a reușit o performanță apreciabilă ca antrenor, promovând-o pe UTA Arad în Liga 1, după un 1-1 cu FC Argeș în Trivale. La braț cu Laszlo Balint spre eșalonul de elită al fotbalului românesc merge și Ionuț Badea, tehnicianul piteștenilor, care a stat, o perioadă, și pe banca tehnică a celor de la FC Brașov. În acest timp, Claudiu Niculescu și Mioveniul așteaptă să cunoască adversara din Liga 1 pentru barajul de promovare/supraviețuire. Pe locurile 4, 5 și 6 din Liga 2 au încheiat Turris Tr. Măgurele, Petrolul Ploiești și Rapid București.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc celor două persoane extrem de importante din viața mea, soția mea, Claudia, și fiului meu, Eric. Medalia asta este pentru ei, știu cât de mult m-au susținut și cât de mult au suferit alături de mine. Tocmai de aceea, le mulțumesc că sunt în viața mea și sper să trăim cât mai multe momente de acest gen în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat… Au fost cinci meciuri cât cinci ani, un play-off incredibil. E foarte bine că, până la urmă, am reușit să terminăm exact acolo unde am fost înaintea întreruperii campionatului. Am avut momente în care efectiv ne-am clătinat, dar forța acestui grup a ieșit până la urmă la suprafață… Principiile fundamentate nu ieșeau la suprafață așa cum ne-am fi dorit și au intervenit problemele și rezultatele mai proaste. Dar, am gestionat până la urmă bine totul, am în vestiar niște jucători valoroși, experimentați. Am știut să ne adunăm și să ne acceptăm greșelile, toată lumea a greșit – de fapt – în acest play-off. Acum ne bucurăm că am reușit să promovăm și, mai mult, să terminăm pe primul loc acest sezon extraordinar de nebun”, a declarat Laszlo Balint, la Digi Sport, extrem de fericit, după confruntarea cu FC Argeș.

Un alt brașovean de la UTA Arad, portarul Florin Iacob, rezervă duminică în Trivale, a fost și el unul dintre fotbaliiștii importanți ai „Bătrânei Doamne” în sezonul de Liga 2 2019-2020.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button