Delicte

BRAȘOV. Tâlhărie stopată de polițiști, pe str. 13 Decembrie!

 

Un echipaj de poliție care executa misiuni de patrulare, ieri noapte, pe str. 13 Decembrie din municipiul Brașov a surprins în flagrant un tâlhar care atacase un alt bărbat.

„În fapt, la data de 07 iulie 2020, în jurul orei 00.35, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe str. 13 Decembrie din municipiul Brașov, polițiștii Secției 3 Poliție Brașov au prins în flagrant un tânăr, în timp ce deposeda un alt bărbat de un obiect de valoare.
Cercetările efectuate de către poliștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au evidențiat faptul că tânărul, în vârstă de 21 ani, din localitatea Budila, județul Brașov, ar fi agresat fizic și ulterior ar fi deposedat un bărbat în vârstă de 61, prin smulgere, de o bijuterie de aur pe care acesta o purta la gât”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina Maria Ivan.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IJP Brașov. Ulterior instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate pentru „tâlhărie calificată”.

Tot ieri, lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat, pe raza localității Voila, un tânăr de 26 ani care are de executat 5 ani de închisoare, tot pentru tâlhărie calificată. Mandatul de executare a pedepsei a fost emis de Judecătoria Făgăraș.
Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost introdus în Penitenciarul Codlea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button