Delicte

BRAȘOV. Bătută de fostul concubin, împotriva căruia obținuse ordin de protecție

 

Un bărbat în vârstă de 26 de ani este cercetat penal după ce ar fi agresat-o pe fosta lui concubină. Agresiunea ar fi avut loc ieri noapte. Victima a solicitat ajutorul polițiștilor puțin după ora 1.00.

„În fapt, la data de 18 iunie 2020, în jurul orei 01.20, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Sânpetru, județul Brașov, cu privire la faptul, că în timp ce se afla la locuința sa, fostul său concubin, în vârstă de 26 ani, ar fi agresat-o fizic. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 15 iunie 2020, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de fosta sa concubină, precum și față de domiciliul acesteia. Cu toate acestea, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, în sensul că s-a deplasat la domiciliul fostei sale concubine și ar fi agresat-o fizic”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Alina Maria Ivan.

Pentru faptele comise, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”.
Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button