Delicte

BRAȘOV. Tânără amenințată de fostul iubit, cu 23 ani mai vârstnic, pentru a se întoarce la el / Bărbatul, reținut

 

Un bărbat în vârstă de 49 ani a fost reținut de polițiștii de Investigații Criminale, ieri, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj – două acte materiale și lovire sau alte violențe.

„În fapt, la data de 6 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 26 ani, cu privire la faptul că în perioada mai – iunie 2020, fostul său iubit i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, atât prin apeluri telefonice, cât și prin mesaje audio și scrise prin intermediul unei aplicații electronice.
Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză dorea reluarea relației cu tânăra, dar aceasta a refuzat acest aspect, întrucât era implicată într-o altă relație.
De asemenea, în aceeași perioadă, actualul iubit al tinerei, în vârstă de 25 ani, ar fi fost constrâns de către bărbatul în vârstă de 49 ani să renunțe la relația cu tânăra în cauză, aspecte transmise prin intermediul unor mesaje și apeluri telefonice prin care îl amenința cu acte de violență în cazul în care nu va face acest lucru. La data de 05 iunie 2020, în jurul orei 21.20, în timp ce se afla într-o parcare situată în municipiul Brașov, actualul iubit al tinerei ar fi fost agresat fizic atât de către bărbatul de 49 ani, cât și de alte persoane care îl însoțeau pe cel din urmă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Alina Maria Ivan.

Bărbatul în vârstă de 49 ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IJP Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button