Delicte

BRAȘOV. Reținuți de polițiști după controale rutiere efectuate pe Calea București și pe str. Salviei

 

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a fost depistat în timp ce șofa fără a deține permis de conducere, ieri, la amiază, pe Calea București din municipiul Brașov.

„Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Continuând cercetările în cauză, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus anterior de către o altă persoană, care i l-a încredințat bărbatului spre a fi condus, deși cunoștea faptul că acesta nu deține permis de conducere. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina Maria Ivan. Cercetările în caz continuă sub coordonarea unui procuror.

Și un bărbat de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce polițiștii de la Biroul Rutier l-au depistat șofând fără permis de conducere ieri dimineață, în jurul orelor 6.30, pe str. Salviei din oraș.

Agenții au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Un alt bărbat, de 59 de ani, este cercetat de polițiștii de la Secția 1 Poliție Rurală Feldioara, după ce a fost depistat șofând sub influența alcoolului, aseară. El șofa pe str. Brașovului din localitatea Prejmer, iar la verificarea cu etilotestul a rezultat că avea 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal.

Tot aseară, agenții de la Serviciul Rutier Brașov au oprit pentru verificări un bărbat de 32 de ani, care șofa pe str. Nouă din Prejmer, deși avea permisul de conducere reținut pentru infracțiuni la regimul rutier. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button