Delicte

BRAȘOV. Șofer depistat sub influența drogurilor și cu cannabis în autovehicul

 

Polițiștii de la Serviciul Rutier Brașov au depistat un bărbat de 34 de ani care șofa sub influența unor substanțe psihoactive, pe strada Dacia din Codlea. Bărbatul se afla la volanul unui autovehicul care tracta o remorcă, atunci când a fost oprit pentru control. 

„La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, ocazie cu care acesta a indicat prezența substanțelor psihoactive în corp.
Bărbatul în vârstă de 34 ani a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței tipului de substanță psihoactivă în corp. În urma efectuării de către polițiști a controlului autovehicului, în interiorul acestuia a fost găsit un pachețel din staniol, ce conținea fragmente vegetale uscate, cu miros și aspect specifice plantei de cannabis, fiind confiscat în vederea continuării cercetărilor”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button