Delicte

BRAȘOV. Depistat șofând fără permis, pe strada Brândușelor

 

Un bărbat de 40 de ani a fost prins de polițiștii de la Biroul Rutier Brașov în timp ce șofa fără permis de conducere, pe strada Brândușelor din municipiul Brașov. El a fost verificat de agenți ieri după-masă, în jurul orelor 15.00. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Un alt bărbat, de 48 de ani, a fost depistat în timp ce șofa sub influența alcoolului, în noaptea azi-noapte, pe DN 73F, pe raza stațiunii Cheia.
Etilotestul a indicat 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Brașov, subcomisar Alina Maria ivan.
Și în acest caz a fost deschis dosar penal.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Brașov pe numele unui bărbat în vârstă de 29 ani, care este acuzat de infrațiuni la regimul circulației. Brașoveanul va avea de stat în arest preventiv 30 de zile.
Bărbatul, care nu a fost urmărit național, a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button