Expres

Un fost concurent la MASTERCHEF se luptă pentru viață

  • ramon2.jpg
  • ramon3.jpg
 

Ramon Chicireanu, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți care au participat la MasterChef, se luptă pentru viață.

El suferă de cancer limfatic, boala recidivând agresiv, după ce Ramon s-a operat în Germania, în 2018.

„Chicireanu Ramon – un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor – cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenă cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania – ţară unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fază cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasă în Romania tocmai i se năştea al 3-lea copil – o minune de fetiţã!!

Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însă Ramon Chicireanu e un adversar din ăla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tată. Are o soţie minunatã care îl ajută şi îi este alături. El nu stă la discuţîi mult cu boala asta – el luptă, zâmbeşte, găseşte puteri interioare nebănuite şi identifică soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe.

Nu existã cuvinte care să poată reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţîi şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorătoare – surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit – plin de perfuzii, găurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut – acestea sunt imaginile unui om care duce o luptă pe viaţã şi pe moarte…

Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare – iar Ramon îşi dorește sã continue aceastã luptă pentru că el ştie cum să o câştige. Noi oamenii avem o putere fantastică – aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sã le oferim apropiaţilor o nouă şansă la viaţă. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem să îl ajutăm să îşi implinească visul – acela de a trăi!!!

Ramon meritã să îşi scrie în continuare povestea vieţii sale!

Conturi deschise pentru donații:
Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON
Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR
SWIFT UGBIROBU
Titular cont Chicireanu Roxana Elena
Cont deschis la Garanti BBVA

Doneazã acum şi oferã-i lui Ramon o minune! Chicireanu Ramon are mare nevoie de noi!”, este apelul lansat pe Facebook pentru ajutorarea lui Ramon.

VIDEO cu audiția lui Ramon la Masterchef aici: Cel mai tare concurent – Ramon


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button