Sport

Brașovul, SĂRIT DIN SCHEMĂ?!…

 

Alături de București, orașul Brașov fusese desemnat să găzduiască partide de la Campionatul Mondial de handbal feminin tineret din vara acestui an.

Numai că, surpriză, zilele trecute, pe site-ul său, FRH a anunțat: „Federația Română de Handbal anunță cu bucurie că, în cadrul ședinței de Guvern, din data de 13 februarie 2020, prezidată de Domnul Prim-Ministru Ludovic Orban, a fost aprobată finanțarea necesară organizării și desfășurării Campionatului Mondial de Handbal 2020 tineret feminin, în București, în perioada 30 iunie – 15 iulie 2020”.

Despre Brașov, nimic! Nici măcar o explicație.

Poate, cazul Corona Brașov, în care cele mai multe dintre handbalistele „galben-albastre” ale echipei susținute de Primărie, suspendate provizoriu în acest moment, sunt acuzate de încălcarea regulamentului internațional antidoping, să fie de vină. Sau, poate, dacă ar fi fost inaugurată noua Sală Polivalentă din Bartolomeu…

Tragerea la sorți a grupelor va avea loc în data de 28 aprilie 2020.

CITEȘTE ȘI: „Corb la corb nu scoate ochii”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button