Sport

Ce investitor a ratat SR BRAȘOV…

 

După promovarea echipei în Liga 3 și retragerea lui Simon Maurer (din diverse motive…) de la conducerea grupării ACS SR Municipal Brașov, a existat varianta sosirii lui Victor Angelescu, atunci acționar la Sportul Snagov, ca investitor la formația „galben-negrilor” – vezi: AS „SR” BRAȘOV. EXCLUSIV. Fanii decid. Victor Angelescu: „Vin doar dacă vor și suporterii. Fără ei nu se poate”

Cum se dorea ca echipa brașoveană să preia numele Sportul Snagov pentru a putea evolua în Liga 2, tranzacția nu s-a mai realizat. Poate și pentru că, atunci, dinspre Primărie s-a promis un sprijin financiar consistent, care…

Între timp, Victor Angelescu a ajuns la Rapid București, subliniind la ProSport Live: „Eu am investit doar banii mei la Rapid. Cred că între 1,5 și 2 milioane de euro. Contează și norocul. De mic am intrat în finanțe, am mai multe afaceri. Nu vreau să vorbesc despre averea mea, dar am suficient încânt să susțin Rapidul și acum, dar și în Liga 1… Nu știu câți bani am acum la mine. Eu folosesc cardurile. Cred că am 1.000 – 2.000 de lei, dar am cardurile. Nu sunt genul să port 100.000 de euro în buzunar”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare