Delicte

BRAŞOV. Violatorii unei adolescente, săltaţi de Poliţie după condamnarea definitivă

 

Violatorii unei adolescente din Codlea au fost „săltaţi” de poliţişti, ieri, la scurt timp după condamnarea definitivă.

Unul dintre condamnaţi, un localnic în vârstă de 24 ani, are de executat 8 ani închisoare, iar celălalt bărbat, în vârstă de 34 ani, din judeţul Sibiu, a fost condamnat la executarea unei pedepse de 7 ani de închisoare. Ambii au fost depuși în Penitenciarul Codlea.

Sentinţa definitivă în dosar a fost dată chiar ieri de Curtea de Apel Braşov. În fapt, au fost admise apelurile declarate de inculpaţii Stoleru Mihai şi Mînzatu Mădălin Andrei împotriva sentinţei Judecătoriei Braşov şi au fost reduse pedepsele aplicate de prima instanţă.

Astfel, în loc de 10 ani (cât primise la Judecătoria Braşov), Mînzatu are de executat 8 ani de închisoare, iar Stoleru are de executat 7 ani, în loc de 9 ani (cât primise la Judecătorie).

Pe latură civilă, Curtea de Apel Braşov a menţinut hotărârea primei instanţe, astfel că aceştia vor avea de plătit, în solidar, daune morale de 100.000 de lei. De asemenea, trebuie să achite cheltuieli de judecată de mii de lei.

Din pedepsele la închisoare va fi scăzută perioada petrecută de inculpaţi în stare de arest preventiv şi arest la domiciliu, respectiv din 14 decembrie până pe 25 iulie 2018. Ieri, până la sentinţa defintivă, aceştia se aflau sub control judiciar.
Cei doi bărbaţi au fost deferiţi justiţiei după ce au violat o fată în vârstă de 16 ani, din Codlea, în locuinţa unui prieten de-al lor. Agresiunea sexuală a fost comisă în noaptea de 11 spre 12 decembrie 2017.

Din datele făcute publice la acea vreme, minora s-a întâlnit pe stradă cu proprietarul locuinţei, iar acesta a invitat-o la el acasă, dar fata a refuzat, aşa că individul, fiind băut, a dus-o cu forţa în locuinţă, unde se aflau cei doi bărbaţi. Aceştia din urmă au obligat-o pe minoră să întrețină relații sexuale. După ore în șir de chin, fata a reușit să scape și a mers la Poliție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button