Delicte

BRAȘOV. A tras cu pușca de pe un drum din județ

 

Update BRAȘOV. Agresat și amenințat cu moartea de „Nea Pușcoci” (VIDEO)

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că a fost deschis un dosar penal după ce un bărbat ar fi folosit puşca pe un drum din judeţul Braşov. „Autorul a fost propus spre deschidere dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu, urmând ca procurorul să administreze toate cauzele şi să se pronunţe cu privire la acest fapt”, a afirmat Marcel Vela la Digi24.

Precizările vin după ce pe Facebook au apărut imagini ale unui bărbat cu o puşcă pe o şosea din comuna Şoarş (judeţul Braşov). Potrivit celui care a postat imaginile, bărbatul a împuşcat un iepure şi, întrebat, a afirmat că deţine autorizaţie pentru această activitate.

Sâmbătă, a mai fost deschis un dosar penal într-un caz similar: un bărbat de 69 de ani a împuşcat un câine în Pasul Prislop, faptele cercetate fiind uz de armă letală fără drept şi uciderea animalelor cu intenţie, informează IGPR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button