Expres

Ghinion pentru o turistă din Poiana Brașov! Și-a fracturat un picior, la doi pași de hotel

 

O turistă cazată în Poiana Brașov a suferit fracturi la nivelul unui picior, ieri, după ce a alunecat pe gheață și a căzut, în apropierea hotelului. Prahoveanca și membrii familiei ei erau cazați la un hotel de 4 stele din stațiune și spera la o zi de vis.
Dar, ieri, femeia şi-a fracturat glezna în două locuri, după ce a căzut pe gheaţă la câţiva metri de la ieşirea din recepţie. După cum se poate observa în imagine, în momentul incidentului, turista purta încălțări sport ce nu par adecvate pentru sezonul de iarnă.

În altă ordine de idei, apropiații ei s-au plâns că angajaţii unităţii de cazare nu au avut nici o reacţie la suferinţa acesteia, potrivit republikanews.ro. 

Familia femeii a chemat o ambulanță, pentru a o transporta la Spitalul Județean din Brașov. Apoi s-a luat hotărârea ca pacienta să fi dusă la spital în Ploiești, pentru a fi operată, conform sursei citate. După incident, în zonă s-a dat cu sare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button