Sport

Ce A SPUS Ion Țiriac despre Cristina Neagu?!…

 

După Campionatul Mondial de handbal feminin, unde România a terminat pe locul 12, omul de afaceri brașovean Ion Țiriac a avut cuvinte de laudă la adresa Cristinei Neagu, care, deși nerefăcută în totalitate după accidentarea de la genunchi, a tras – cât a putut – echipa după ea.

„Avem un mare motor la handbal, cum îl avem şi la tenis. Poţi să o pui pe Neagu alături de Hagi, alături de Halep şi de Năstase, fără nici un fel de îndoială. Sper să mai rămână şi să o mai ţină fizicul încă un an, doi, cât mai poate”, a declarat Țiriac, potrivit Telekom Sport.

În privința viitorului handbalului românesc, Ion Țiriac este de părere că trebuie pus accent pe centrele de copii și juniori: „Și la handbal trebuie să semeni. În loc să aduci de peste graniţă ca să faci o echipă, fă o echipă de juniori şi cu asta te mândreşti mult mai mult decât cu echipele care eventual nu se califică pe nu ştiu unde”.

CITEȘTE ȘI: „Misiune imposibilă”?!… / UPDATE. Olanda, campioană mondială!

Toată lumea dă VINA pe CAZUL CORONA. TOT ÎNAINTE pe mâna lui RYDE

Articole asemănătoare

Cristina Neagu are ULTIMUL CUVÂNT!

Mai toți îl vor (Ry)DEMIS!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button