Sport

BRAȘOV. „Lupii” și-au terminat golurile în meciul cu Ujpest. Înfrângere cu Ferencvaros

 

După 9-1 aseară cu Ujpest, Corona Brașov a pierdut confruntarea jucată în această seară, tot la Budapesta, cu Ferencvaros.

Duelul, unul important doar în lupta din acest moment din sezonul regulat, a fost câștigat de Ferencvaros, 4-0, golurile fiind marcate de Kulmala 2, G. Nagy și A. Toth.

În clasament, Sport Club Miercurea Ciuc este prima, cu 69 p din 26 de meciuri, 21 peste Ferencvaros, care are însă patru partide mai puțin disputate. Tot 48 de puncte are și Corona Brașov, însă doar un meci în minus față de ciucani.

Cum și Ferencvaros pare inaccesibilă în această parte a sezonului regulat, pentru Corona rămâne lupta pentru locul 3, cu Dunaujvaros (47 p – 24 m) și DEAC (46 p – 24 m).

Pentru „lupi” urmează două partide la Patinoarul „Olimpic” în Erste Liga, cu Dunaujvaros, pe 6 decembrie, respectiv Hokiklub Budapesta, 7 decembrie.

FOTO: Facebook FTC Jégkorong


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button