Sport

Brașoveanca Denisa Dedu, MESAJ DE 1 Decembrie, din Japonia!

 

Naționala de handbal feminin a României s-a impus astăzi în fața Senegalului în al doilea său meci susținut la Kumamoto – detalii, aici: C.M. HANDBAL FEMININ. „Tricolorele”, ÎN VIAŢĂ, deşi nu au convins nici cu Senegalul

După meci, pe pagina sa de Instagram, portărița brașoveancă Denisa Dedu, care a avut o evoluție apreciată, a postat: „Sărbătorind ziua națională în cel mai frumos mod… Victorie pentru România!”.

La conferința de presă, selecționerul României, suedezul Tomas Ryde, a precizat printre altele: „Am sentimentul că suntem mult mai bine, sunt mulțumit de felul în care am jucat și de felul cum am făcut-o în apărare. Sunt mulțumit de echipă… Cristina a fost într-o formă fantastică, s-a simţit bine, a luat exact deciziile care trebuie la fiecare acţiune, practic în ofensivă a fost play-maker-ul nostru”.

De altfel, Cristina Neagu a fost declarată jucătoarea meciului România – Senegal.

Și un amănunt interesant, pe pagina de Facebook a FRH s-a relatat că două melodii sunt nelipsite de la antrenamentele „tricolorelor”: „Din toată inima” (Voltaj) și „Pentru România” (K1).

CITEȘTE ȘI: C.M. HANDBAL FEMININ. CE RUȘINE. România, DISTRUSĂ de Spania

Ryde-n fața românilor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button