Delicte

Încă un necaz pentru braşoveanul Ionel Ganea

 

Pe lângă problemele grave pe care le are cu soţia lui, care îl acuză de agresivitate şi care l-a reclamat de două ori la Poliţie, fostul fotbalist Ionel Ganea are necazuri şi în urma unui conflict mai vechi cu Cristian Tănase, preşedintele clubului Concordia Chiajna.

Potrivit spynews.ro, Tănase l-a dat în judecată pe antrenorul braşovean, după ce acesta l-a făcut cu ou şi cu oţet în urmă cu doi ani, iar judecătorii i-au dat câştig de cauză, în primă instanţă.

„Admite în parte acţiunea civilă formulată de reclamantul Tănase Cristian, în contradictoriu cu pârâtul Ganea Ioan–Viorel şi în consecinţă: Obligă pe pârât să plătească reclamantului suma de 40.000 lei daune morale şi suma de 2800 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Judecătoria Făgăraş”, au decis magistraţii, la instaţa de fond.

Decizia a fost atacată cu apel de fostul jucător de la FC Braşov, iar dosarul este încă în lucru (este stabilit termen pentru data de 21 ianuarie 2020).

CITIŢI ŞI:

SCANDAL. Soția brașoveanului Ionel Ganea, noi acuzații grave la adresa fostului fotbalist


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button