Delicte

BRAȘOV. Ilegalități pe două roți

 

Un tânăr de 28 de ani, din Victoria, este cercetat de polițiști, după ce a condus un motociclu, deși nu avea permis de conducere. Bărbatul a fugit de polițiști, pentru a nu fi verificat, dar el a fost identificat ulterior.

Agenții au vrut să-l oprească pentru control luni seară, în jurul orelor 19.30, pe strada Piața Parcului, dar bărbatul și-a continuat drumul. Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea motociclului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune.

„La un moment dat, conducătorul auto a oprit, a abandonat vehiculul și a fugit într-o direcție necunoscută, reușind să se sustragă controlului. În urma verificărilor efectuate, cadrele de poliție au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat, în vârstă de 28 ani din orașul Victoria, constatând, totodată, că bărbatul nu deține permis de conducere”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent Nadia Olaru.

Cercetările continuă pentru conducere fără permis.

Marți seară, polițiștii râșnoveni au depistat un adolescent de 16 ani care conducea fără permis un motociclu. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.
Într-un al treilea caz, o tânără de 25 de ani este cercetată de polițiștii din Voila, pentru că a condus, fără a avea permis, un moped pe care îl luase fără consimțământul proprietarului. În cazul ei, cercetările continuă pentru conducere fără permis și furt în scopul folosinței.

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button