Sport

BRAȘOV. Corona revine în Liga Națională. Meci cu „lanterna” la Sala Sporturilor

 

Corona Brașov va deschide runda a opta a Ligii Naționale de handbal feminin. În condițiile în care în week-end va avea returul cu Super Amara Bera Bera din Cupa EHF, formația pregătită de Ion Crăciun va juca mâine, de la ora 18.00, cu CSU Cluj-Napoca în competiția internă.

„Galben-albastrele” nu ar trebui să aibă probleme cu „lanterna roșie”, grupare care a pierdut toate cele șapte meciuri pe care le-a avut până acum.

„Este un joc de campionat pe care nu trebuie să îl pierdem. Clujul este o echipă care se apără agresiv şi care cu siguranţă va veni la Braşov cu ambiţia de a ne lua puncte. Noi trebuie să fim pregătiţi şi să luăm jocul foarte în serios, aşa cum trebuie să luăm absolut toate partidele de campionat. Nu este uşor să ţii echipa într-o formă foarte bună pe o perioadă mai lungă de timp, dar facem tot ce putem pentru a le recupera cât mai bine pe fete. După meciul cu Cluj mergem în Spania, pentru returul cu Bera Bera, astfel că acest joc reprezintă şi o bună oportunitate de a ne pune la punct problemele cu care ne confruntăm. Avem nevoie să facem un joc bun în care să ne iasă ceea ce ne propunem şi sper ca acest lucru să se şi întâmple”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button