Sport

BRAȘOV. Corona revine în Europa

 

După trei ani de pauză, Corona Brașov revine în competițiile europene ale handbalului feminin.

Echipa antrenată de Ion Crăciun va începe acest sezon al Cupei EHF în turul al doilea, cu o confruntare dificilă, cu Super Amara Bera Bera.

Prima manșă a duelului este programată mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, returul urmând să se joace peste o săptămână, în Spania.

„Nu vom avea un meci uşor şi ne-am pregătit pentru acest lucru. Sperăm să reuşim să anihilăm o parte din punctele forte pe care le-am identificat la adversare şi să avem la rândul nostru un joc bun. Venim după un rezultat mai puţin mulţumitor, la Buzău, dar am încredere că până la ora meciului vom reuşi să ne schimbăm starea de spirit şi vom aborda partida cu multă încredere. Vom avea o sală plină alături de noi şi cu siguranţă asta ne va ajuta”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

Președintele CSM Corona Brașov, Liviu Dragomir, a comentat: „Toate semnele sunt că acest joc se va juca cu sala plină şi le mulţumim braşovenilor pentru interesul faţă de acest meci. Deja s-au vândut online foarte multe bilete, semn că vom avea un număr mare de spectatori alături de noi. Personal, am mare încredere în capacitatea echipei de a se redresa şi de a se prezenta bine la acest start în cupele europene. Ne-am dorit să fim din nou în această competiţie şi vom face totul pentru a ne ridica la nivelul ei. Avem o echipă tânără, dar cu un potenţial mare iar asta ne face să fim încrezători”.

Interesant este că Bera Bera a mai fost la Brașov, pentru o confruntare cu Rulmentul. În sezonul 2007-2008, în semifinalele Cupei Cupelor, cu Cristina Neagu în echipă, Rulmentul Brașov o elimina pe Bera Bera, după 27-28 în Spania și 39-30 la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button