112

BRAŞOV. Mamă şi fiu adolescent, băgaţi în spital de „capul familiei”

 

O femeie şi fiul ei în vârstă de 16 ani, din municipiul Braşov, au fost transportaţi la spital, aseară, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce au devenit victime ale violenţei în familie.

Cei doi ar fi fost loviţi de „capul familiei”. În fapt, braşoveanul în vârstă de 50 de ani este acuzat că, în jurul orelor 19.30, şi-a agresat soţia şi fiul, în timp ce se aflau la domiciliul comun din oraş.

Poliţiştii Secției 4 Poliție Brașov au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, prin care s-a dispus măsura evacuării temporare a acestuia din locuință, precum și păstrarea unei distanțe de 200 m față de persoanele vătămate, domiciliul acestora și unitatea de învățământ, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliţie Brașov.

Un alt braşovean şi-ar fi agresat fizic şi şi-ar fi înjurat fiica, azi-noapte. Totul ar fi pornit de la consumul de alcool și de la discuţii în contradictoriu cu soția sa. Nervos, bărbatul s-ar fi „răcorit” agresând-o pe fiica sa.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov, care au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis ordin de protecţie provizoriu, dispunându-se şi păstrarea unei distanțe de 50 metri față de persoana vătămată și mama acesteia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button