112

Update. BRAȘOV. A murit și femeia rănită în accidentul din Bod

 

Numărul victimelor decedate în accidentul din Bod a ajuns la doi, după ce a murit și femeia rănită de autoutilitară. Victima în vârstă de 74 de ani a decedat la spital, potrivit subcomisarului Alina Ivan, reprezentant IJP Brașov.

Femeia suferise traumatism cranio-cerebral și toracic și fractură la gamba dreaptă. Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Cătălin Leonte, pacientei i s-au efectuat manevre de resuscitare, la Unitatea de Primiri Urgențe, dar nu a răspuns acestora, din nefericire.

O fetiță de 8 ani a murit la locul accidentului.

În accident a fost rănit și un băiețel de 7 ani, el prezentând traumatism cranio-cerebral și escoriații la nivelul membrelor, conform mr. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov. Minorul a fost internat la Terapie Intensivă.

Cei trei au fost loviți de o autoutilitară care s-a oprit, apoi, într-un stâlp. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

 

CITIȚI ȘI:

Update. BRAŞOV. O fetiţă a murit spulberată de autoutilitară, în Bod! Alt copil şi o femeie, răniţi grav (FOTO)

Update. BRAȘOV. Băiețelul care a supraviețuit accidentului din Bod are nevoie de intervenție neurochirurgicală


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button