Sport

Corona Brașov, MECI TARE în etapa a 3-a!!!

 

Miercuri și joi se va disputa etapa a 3-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

După partida cu Dunărea Brăila, câștigată la Brașov (detalii, aici: Corona – victorie muncită cu o pretendentă la cupele europene), Corona are parte de o deplasare de foc.

Echipa antrenată de Ion Crăciun va evolua la Bistrița, în fața unei formații care a terminat campionatul trecut pe locul 3, după Rm. Vâlcea și CSM București.

Corona are două victorii în actuala stagiune, fiind lider, grație golaverajului, în timp ce Bistrița a pierdut în prima etapă cu Craiova, dar a câștigat în runda secundă, în deplasare, cu Rapid București. Bistrițencele au dat în aceste două meciuri 46 de goluri, primind cu două mai puțin.

Partida de la Bistrița se va juca poimâine, de la ora 17.00, ca și cea de la Zalău, dintre HC-ul lui Gheorghe Tadici și Rapid București.

Apoi, de la ora 18.00, sunt programate confruntările: Dunărea Brăila – CSM Slatina; Slobozia – CSU Cluj; Minaur Baia Mare – CSM București (televizat pe TVR și TVR HD); Gloria Buzău – SCM Craiova. Joi va avea loc duelul SCM Rm. Vâlcea – Măgura Cisnădie (televizat pe TVR și TVR HD).

Foto: Facebook CSM Corona Brașov – Cristina Laslo și portărița Daciana Hossu.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button