Politic

BRAȘOV. Alți doi liberali s-au alăturat Mișcării Populare

 

Liberali până de curând, Ana Nicolaescu și Constantin Radu Iov au fost prezentați oficial, azi, ca membri ai Partidului Mișcarea Populară (PMP), în conferința de presă susținută de președintele formațiunii județene, Mihai Costel.

Ana Nicolaescu a primit sarcina de a coordona organizaţia municipală de femei a PMP Brașov, iar Constantin Radu-Iov, pe cea de seniori, ambele structuri în plină dezvoltare, întrucât nu au existat până acum în cadrul PMP Brașov.   

„Fiind un partid mic, până acum am avut altă abordare, urmărind să ne facem cunoscuţi mai ales în rândul tinerilor dar şi în mediul online. Mă bucur însă că avem colegi noi, unii dintre ei cu experienţă în administraţie – şi aici mă refer la Sergiu Chifu şi Radu Iov Constantin, care au fost consilieri locali în mai multe legislaturi şi cu care m-am înţeles bine până acum. În ultima perioadă am înscris în PMP Braşov şi oameni care pot aduce exact ceea ce ne-a lipsit până acum: structuri locale, structuri de cartier”, a declarat Costel Mihai. 
 
Cel care a deschis la Brașov, în acest an, seria plecărilor din PNL pentru a se alătura PMP a fost Sergiu Chifu, consilier local pe atunci, acum secretarul general al organizaţiei judeţene. Ana Nicolaescu a fost membru al PNL în ultimii patru ani, lucrând în organizaţia de cartier Noua, iar Constantin Radu-Iov a fost consilier local PNL în ultimele două legislaturi, din organizaţia de cartier Astra. 
 
citiți și
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button