Expres

Cantitate uriașă de pește vândut de Carrefour, Kaufland, Metro și Auchan, retrasă definitiv de la vânzare de Protecția Consumatorilor

 

Protecția Consumatorilor a retras peste 20 de tone de pește și produse din pește, în valoare de aproximativ 643.000 de lei, în urma unor controale efectuate în județul Constanța.

„În cadrul acțiunii de control au fost sancționați următorii operatori economici, prezenți în mai multe locații din județul Constanța: Auchan Romania, Fisher Group, Telecamir.com, Miricos SRL, Selgros Cash&Carry, Metro Cash&Carry, Carrefour, Kaufland Romania și a fost retrasă de la comercializare o cantitate de 20 de tone de pește și produse din pește cu o valoare de 643186 lei.
Pe trasabilitate au fost demarate controale în regiunea București-Ilfov unde au fost aplicate 41 sancțiuni contravenționale în valoare de 460.000 lei și 5 avertismente. S-a dispus oprirea definitivă de la comercializare a cantității de 22.733 kg pește și produse de pește, în valoare totală de 707.156 lei și oprirea temporară de la comercializare a cantității de 4.410,5 kg de pește și produse de pește, în valoare de 129706 lei”, se arată într-un comunicat remis de ANPC.

Mai multe informații AICI!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button