Politic

PSD, părăsit de ALDE. Tăriceanu nu candidează la prezidențiale, ci îl susține pe Mircea Diaconu

 

Delegaţia permanentă a ALDE a votat astăzi, în şedinţă, ieşirea partidului de la guvernare şi susţinerea candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Liderul formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat și că va demisiona de la conducerea Senatului.

„Azi dimineaţă am avut o întâlnire cu doamna premier, Viorica Dăncilă, în calitatea dânsei de preşedinte al PSD, pentru a discuta în legătură cu salvarea situaţiei – rămânerea sau părăsirea coaliţiei de guvernare. Şi am aşteptat de la doamna prim-ministru să spună dacă are în vedere un plan articulat pentru relansarea guvernării, care să presupună mai multe componente. La toate aceste întrebări la care aşteptam un răspuns favorabil, astfel încât guvernarea să poată continua, din păcate n-am avut nici un fel de contrapropunere. Colegii au luat hotărârea de a se renunţa la continuarea guvernării împreună alături de PSD”, a spus Tăriceanu. 

Ca urmare, toți miniștri ALDE trebuie să-și dea demisia din funcții: Ramona Mănescu, Anton Anton, Viorel Ilie, Grațiela Gavrilescu. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button