Sport

ACS SR BRAȘOV pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2019-2020!!! AVANTAJE…

 

Echipa brașoveană de fotbal ACS SR Municipal Brașov a anunțat pe site-ul său oficial că pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2019-2020. Acestea sunt de două tipuri: brățări (cu inscripțiile versului „Cu Pescaru în echipă și cu Györffy pe extremă!”) și carduri.

Potrivit sursei citate, abonamentele au următoarele prețuri:

Tribuna a 2-a (toate sectoarele): 150 lei / 100 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari
 
Tribuna 1 (toate sectoarele, inclusiv S – acoperit): 150 lei / 100 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari
 
Tribuna Oficială (Fotolii): 650 lei – se poate achita în două tranșe de 325 lei, una până pe 24 august 2019, cealaltă până pe 7 martie 2020.

La fiecare abonament cumpărat se va primi un articol promoţional la alegere (eşarfă, cană sau fanion), în valoare de 35 de lei, în timp ce fanii care au ales Tribuna Oficială vor beneficia pe timpul meciurilor favoriților și de câte o apă plată, o gustare și refill-uri nelimitate la cafea și ceai.

Așa cum a informat conducerea ACS SR, abonamentul este valabil pentru toate cele 15 meciuri din campionat (Liga 3, Seria 3) ale formației, la cele din Cupa României, precum și la partidele amicale la care se vor pune bilete în vânzare.

Abonamentele se pot cumpăra încă din această după-amiază, de la Stadionul „Tineretului”, când, de la ora 18.00, ACS SR Brașov se va testa cu Olimpic Cetate Râșnov.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button