112

BRAȘOV. Ordine de protecție emise față de trei bărbați având între 19 și 43 de ani

 

Trei bărbați, printre care se numără și un tânăr de 19 ani, s-au ales cu ordine de protecție provizorii pe numele lor, după ce și-ar fi agresat și amenințat partenerele de viață, ieri.

Cel mai tânăr dintre ei, săceleanul în vârstă de 19 ani, și-ar fi vărsat furia pe concubina lui, o adolescentă de 17 ani.

„În fapt, la data de 28 iulie 2019, în jurul orei 07.00, tânărul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe concubina sa, în vârstă de 17 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun situat în municipiul Săcele”, a precizat agentul Nadia Olaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Conform ordinului de protecție, bărbatul trebuie să păstreze o distanță de 100 metri față de iubită și de familia ei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „violență în familie” și „amenințare”.

În Vulcan, un bărbat de 42 de ani, și-ar fi agresat fizic soția și ar fi amenințat-o cu acte de violență, de la un conflict spontan iscat în timp ce suspectul se afla sub influența alcoolului. Incidentul a avut loc la ora 1.00.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 26 iulie 2019, în jurul orelor 23.00, tot pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi amenințat-o pe soția sa, cu acte de violență”, a informat agentul de poliție. Agenții Secției 5 Poliție Rurală Zărnești continuă cercetările pentru violență în familie și amenințare.

Al treilea bărbat, de 43 de ani, din Dumbrăvița, ar fi agresat-o pe soția lui și ar fi amenințat-o pe fondul unor discuții contradictorii, în timp ce se aflau acasă. Polițiștii continuă cercetările pentru violență în familie și amenințare.
Toate cele trei ordine de protecție emise sunt valabile cinci zile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button